There's a new joy in town!

There’s a new joy in town!

There s a new joy in town!Bună ziua tuturor! 18 septembrie 2017 este ziua în care Frohe Kinder își va deschide porțile pentru copii.

Prima săptămână

În primele zile, după servirea mesei, îi vom implica în jocuri interactive de socializare, jocuri prin care îi vom ajuta să se cunoască între ei și îi vom încuraja să se prezinte.

Vom găsi intervalul potrivit pentru a stabili împreună cu copiii regulile de funcționare ale centrului, reguli de conduită, relaționare, igienă și folosire a spațiului.

Temele

Efectuarea temelor va avea prioritate chiar și în această săptămână de acomodare la centrul nostru.
Pe întreg parcursul intervalului de lucru, comunicarea se va desfășura exclusiv în limba germană.

Acest interval înseamnă exerciții de recapitulare a noțiunilor învățate, identificarea cunoștințelor și abilităților de comunicare și exerciții de fixare a noilor noțiuni dobândite la școală.

Toate atelierele și activitățile propuse de noi în afara timpului dedicat temelor, vor demara ulterior activităților de închegare a grupului.

Misiunea noastră este starea de bine, stare ce implică siguranță, obiceiuri sănătoase, distracție și permanentă curiozitate de a învăța și de a experimenta lucruri noi.

Necesar

Avem nevoie de hăinuțe de casă, papuci de interior, șosete, periuță de dinți și pelerină de ploaie.

Costuri

Prețul de 50 RON pe zi, include masa, feluri echilibrate de mâncare și prăjituri de casă, toate pregătite în aceeași zi.

Întrebări și răspunsuri

Pentru întrebări și detalii vă stăm la dispoziție în intervalul 09:00 – 18:00,
la numărul de telefon 0742-932-748.

 

Sharing is caring!