Teme pentru acasa
 

Întrucât copiii se manifestă de cele mai multe ori sub influenta primului impuls, iar așteptările la care se simt supuși atât din partea sistemului școlar cât și din partea părintilor, sunt interiorizate de fiecare în mod diferit, ne-am propus să le redăm un confort emotional prin alternarea sarcinilor obligatorii cu activităti ce aduc bucurie și îi ajută să capete încredere și stabilitate pe plan afectiv.

Acesta este motivul pentru care, în afara orelor dedicate temelor pentru acasă, avem permanet la dispozitie ateliere pentru relaxare, jocuri de logică, ateliere de creatie sau exercitii de energizare adaptate nevoilor identificate.

Indrumătorii ce vor lucra cu copiii sunt membrii activi în sistemul actual de învătământ, cu peste 10 ani de experientă activă, tineri vorbitori nativi de limbă germană sau educatori cu experientă relevantă în domeniul educatiei non-formale.

Sistemul de lucru cu doi îndrumători calificati , pentru un număr maxim de 10 copii, este menit să confere atât sigurantă cât și eficientă în parcurgerea sarcinor și modulelor propuse de noi.

Teme pentru acasa
 

Insula de bine