Echipa Frohe Kinder Zentrum

 

Petra Binder
  Vorbitor nativ de limba germană și absolvent al Facultatii de Germanistică din București, Petra Binder are experientă în lucrul cu copiii, atât în cadrul after school cât și în cadrul grădinitelor cu predare în limba germană.
   
  Ea îi va astista pe copii și îi va îndruma în a întelege ceea ce au de făcut, cu scopul ca aceștia să aibă încredere în solutiile alese iar temele să nu constituie o povară.
Ne dorim ca temele pentru acasă să fie un mijloc de învătare, de conștientizare și însușire a noilor notiuni într-un mediu plăcut, care să le confere încredere în capacitătiile proprii.
  Ana Cristina Ivan
  Eu sunt Cristina, pentru cei dragi Emma, cu suflet de copil si minte antrenata. Crezul meu: Un copil curios este pe jumatate castigat iar daca reusim sa il purtam intr-acolo, el va invata singur, cu drag, pentru el insusi. Sa inveti pentru tine, constituie, in viziunea mea, cel mai inalt scop al educatiei iar momentele fericite de acum sunt lumina din zilele adultului implinit.
   
  Emma ne va arăta cum prin creatie, jocuri și putină muzică, limba germană poate fi cea mai haioasă parteneră de joacă și în același timp și o prietenă de la care învătăm iar și iar noi cuvinte și expresii.
         
Iana Teodorescu
  Pentru ca ne place joaca, cât și muzica și dansul, vom cânta chiar în franceză și vom exersa balansul, intre limba diferită, cum se scrie, cum se cântă, si cum de e unduioasă și urechile ne-ncântă.
   
  Punem “r”-ul la-ncercare, pân’ ce-alunecă pe gât, si ne repetăm într-una până vorbim hotărât, intr-o limbă tare faină și bogată în istorii, aflând iar și iar noi taine despre alte teritorii. Este Cursul de Franceză, dar pe note muzicale, printre ceaiuri și fursecuri și reguli gramaticale.
  Codruta Năpar
  Pedagog cu experientă în lucrul cu copii, Codruta Năpar ne propune acele seri liniștite în care copii vor citi o poveste și vor discuta liber despre o anumită temă propusă, vor împărtași impresii și vor fi încurajati în dezvoltarea limbajului în limba germană și în sustinerea propriului punct de vedere.
   
   
         
Bogdan Marhodin
  Cursurile de actorie pe care le propune actorul Bogdan Marhodin, au ca scop dezvoltarea personală și a potentialului creativ prin intermediul artei.
   
  Dacă copilul tău adoră să fie in centrul atentiei, cursul de actorie este perfect pentru el; iar dacă este o fire introvertită, va învata să aibă încredere în sine, să depășească timiditatea și teama de a vorbi in public. În cadrul acestor sedinte, copiii își vor dezvolta limbajul verbal și non verbal, atentia, capacitatea de concentrare, imaginatia, dictia și simtul de observatie.
  Cosmin Fruntes
  Cursurile oganizate de pictorul Cosmin Frunteș se adresează “artiștilor începători” care doresc să pătrundă in lumea artelor prin culoare și desen.
   
  Copiii vor învăta să reprezinte obiectele și formele care îi înconjoară și vor căpăta notiuni de bază legate de perspectivă, figură umană și amestecuri cromatice. Cursul propus de noi, dezvoltă creativitatea și încurajează copilul să se expime liber prin intermediul desenului și culorii.