Misiunea noastra

 

Ce facem

     

Centrul Frohe Kinder se dorește a fi punctul de convergentă în care nevoile elementare ale copiilor să fie întelese și împlinite.

Pe lângă programul de After school în care copii își vor fixa notiunile dobândite în cadrul școlii, centrul oferă și programe de „educatie non-formală” concepute astfel încât copiii să își descopere vocatiile și pasiunile prin metode experimentale.

Urmând modelul Kolb, activitătile propuse de noi comportă etape logice, în urma cărora fiecare experientă parcursă se concretizează în noi cunoștinte dobândite.

Întrucât copiii se manifestă de cele mai multe ori sub influenta primului impuls, iar așteptările la care se simt supuși atât din partea sistemului școlar cât și din partea părintilor, sunt interiorizate de fiecare în mod diferit, ne-am propus să le redăm un confort emotional prin alternarea sarcinilor obligatorii cu activităti ce aduc bucurie și îi ajută să capete încredere și stabilitate pe plan afectiv.

Acesta este motivul pentru care, în afara orelor dedicate temelor pentru acasă, avem permanet la dispozitie ateliere pentru relaxare, jocuri de logică, ateliere de creatie sau exercitii de energizare adaptate nevoilor identificate.

Atelierele propuse de noi, se vor desfășura în afara timpului dedicat temelor, într-o manieră adaptată vârstei și nevoilor copiilor. Aceste ateliere sunt incluse în pretul de after school.

 
Teme pentru acasa
F.A.C.E.
Eco Educatie
Teatru Kamishibai
Yoga pentru copii
Atelier imaginatie si indemanare

Insula de bine