Activitati si ateliere optionale
Atelier de dans  

 

Un atelier în cadrul căruia vom da frâu liber imaginatiei pentru a crea personaje de poveste prin dans și cuvânt. Atât exercitiile de mișcare cât și cele de teatru vor porni de la imagini reale care vor fi conștient asimilate și interiorizate, totul având ca scop lărgirea orizontului de creativitate într-un spectacol de teatru și de dans.

     
Atelier pictura  

Cursurile oganizate de pictorul Cosmin Frunteș se adresează „artiștilor începători” care doresc să pătrundă in lumea artelor prin culoare și desen. Copiii vor învăta să reprezinte obiectele și formele care îi înconjoară și vor căpăta notiuni de bază legate de perspectivă, figură umană și amestecuri cromatice. Cursul propus de noi, dezvoltă creativitatea și încurajează copilul să se expime liber prin intermediul desenului și culorii.

     
Atelier limba franceza  

Pentru ca ne place joaca, cât și muzica și dansul, vom cânta chiar în franceză și vom exersa balansul, intre limba diferită, cum se scrie, cum se cântă, si cum de e unduioasă și urechile ne-ncântă. Punem „r”-ul la-ncercare, pân’ ce-alunecă pe gât, si ne repetăm într-una până vorbim hotărât, intr-o limbă tare faină și bogată în istorii, aflând iar și iar noi taine despre alte teritorii. Este Cursul de Franceză, dar pe note muzicale, printre ceaiuri și fursecuri și reguli gramaticale.

     
Atelier povesti  

 

Pedagog cu experientă în lucrul cu copii, Codruta Năpar ne propune acele seri liniștite în care copii vor citi o poveste și vor discuta liber despre o anumită temă propusă, vor împărtași impresii și vor fi încurajati în dezvoltarea limbajului în limba germană și în sustinerea propriului punct de vedere.

     
Atelier de distractie  

 

Cristina, pentru cei dragi Emma, cu suflet de copil si minte antrenata ne spune că „Un copil curios este pe jumatate castigat iar daca reusim sa il purtam intr-acolo, el va invata singur, cu drag, pentru el insusi”. Așa că Emma ne va arăta cum prin creatie, jocuri și putină muzică, limba germană poate fi cea mai haioasă parteneră de joacă și în același timp și o prietenă de la care învătăm iar și iar noi cuvinte și expresii.

     
Atelier actorie  

Cursurile de actorie pe care le propune actorul Bogdan Marhodin, au ca scop dezvoltarea personală și a potentialului creativ prin intermediul artei. Dacă copilul tău adoră să fie in centrul atentiei, cursul de actorie este perfect pentru el; iar dacă este o fire introvertită, va învata să aibă încredere în sine, să depășească timiditatea și teama de a vorbi in public. În cadrul acestor sedinte, copiii își vor dezvolta limbajul verbal și non verbal, atentia, capacitatea de concentrare, imaginatia, dictia și simtul de observatie.